Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Anaf Calendarul Obligatiilor Fiscale 2018

Anaf Calendarul Obligatiilor Fiscale 2018

Detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a. Principalele repere din calendarul obligatiilor fiscale stabilite de agentia nationala de administrare fiscala (anaf) pentru luna ianuarie 2018.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vă prezentăm mai jos calendarul pentru luna februarie 2018. Luni, 6 ianuarie 2020, anaf a dat publicității calendarul obligațiilor fiscale pentru anul 2020. Principalele repere din calendarul obligatiilor fiscale stabilite de agentia nationala de administrare fiscala (anaf) pentru luna ianuarie 2018.

Calendar Anaf Feb 2018
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/contacafe/calendar-anaf-feb-2018
Principalele repere din calendarul obligaţiilor fiscale stabilite de agenţia naţională de administrare fiscală (anaf) pentru luna aprilie 2018 sunt prezentate astazi de mediafax. Depunerea cererii de stopare a obligațiilor de plată reprezentând contribuția de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice care nu realizează venituri. Vedeţi ce declaraţii se depun luna aceasta.

Depunerea cererii de stopare a obligațiilor de plată reprezentând contribuția de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice care nu realizează venituri sau alte categorii de persoane prevăzute la art.

Ghidul obligatiilor fiscale ale asociatiilor de proprietari cuprins înregistrarea. Astfel, contribuabilii isi pot face o verificare suplimentara a obligatiilor declarative care le revin pana la sfarsitul lunii ianuarie. Luni, 6 ianuarie 2020, anaf a dat publicității calendarul obligațiilor fiscale pentru anul 2020.

Primului venit/ data dobndirii calitii de angajator, dup caz, sau 15 zile de la data modificrii ulterioare a datelor declarate iniial. Vă atenționăm că la 26 februarie expiră termenul de achitare a impozitelor și a taxelor. Pentru indeplinirea obligatiilor fiscale de catre asociatiile de proprietari, se disting urmatoarele situatii:

Calendarul Anaf Ianuarie 2021
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/contacafe/calendarul-anaf-ianuarie-2021
Postat de fastimo in ian. Ghidul obligatiilor fiscale ale asociatiilor de proprietari cuprins înregistrarea. Decizie fără precedent luată de anaf.

Consulta calendarul obligatiilor fiscale ale lunii ianuarie 2019 care a fost publicat recent de anaf (agentia nationala de administrare fiscala).

Agenda obligatiilor fiscale are un caracter pur consultativ, dar ofera o imagine clara firmelor asupra termenelor de depunere a declaratiilor fiscale si a taxelor care trebuie platite catre statul roman. A fost publicat calendarul obligatiilor fiscale pentru 2018 pe siteul anaf, il puteti gasi in linkul de mai jos. Detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a.

Agenda obligatiilor fiscale are un caracter pur consultativ, dar ofera o imagine clara firmelor asupra termenelor de depunere a declaratiilor fiscale si a taxelor care trebuie platite catre statul roman. Principalele repere din calendarul obligaţiilor fiscale stabilite de agenţia naţională de administrare fiscală (anaf) pentru luna aprilie 2018 sunt prezentate astazi de mediafax. Calendarul obligațiilor fiscale / 2020 07.01.2020 | juridice.ro.

Anaf
vizitati articolul complet aici : https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/
Depunerea cererii de stopare a obligațiilor de plată reprezentând contribuția de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice care nu realizează venituri sau alte categorii de persoane prevăzute la art. Principalele repere din calendarul obligatiilor fiscale stabilite de agentia nationala de administrare fiscala (anaf) pentru luna ianuarie 2018. Calendarul obligațiilor fiscale pentru anul 2018.

Modalitatea de investigare va aduce o eficiență sporită în ceea ce privește colectarea veniturilor.

Calendarul obligatiilor fiscale anaf declaratii fiscale contribuabili venit net anaf gasiti mai jos declaratiile fiscale pe care aveti obligatia sa le depuneti la anaf agentia nationala de administrare fiscala in luna ianuarie 2018 la termenele prezentate in randurile de mai jos. Decizie fără precedent luată de anaf. Săptămâna viitoare va intra în dezbaterea guvernului proiectul bugetului de stat pentru anul 2018, a anunțat luni premierul mihai tudose.

Posting Komentar untuk "Anaf Calendarul Obligatiilor Fiscale 2018"