Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Guvernul Dancila A Cazut

Guvernul Dancila A Cazut

Astăzi, 10 octombrie, programat votul moţiunii de cenzură a opoziţiei împotriva guvernului dăncilă. Guvernul dancila a fost demis astazi in parlament in urma motiunii de cenzura initiate de partidele din opozitie si intitulata „ca să reconstruim românia, guvernul dăncilă trebuie demis de urgenţă!„.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Motiunea de cenzura intitulata ''guvernul dancila trebuie demis! *contactează redacția observatorulph.ro pe whatsapp la: Deși demis, guvernul dăncilă va mai continua o vreme să funcționeze.

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gctajwsrtjk66lscilpveowtriik4ayinh3unwceaeux1cte0dsv Usqp Cau
vizitati articolul complet aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAjWSRtjk66LscilPvEoWTRiIK4aYinh3unWceaEuX1ctE0DSV&usqp=CAU
Moțiunea de cenzură inițiată de pnl și susținută de parlamentarii din opoziție a fost adoptată în parlament. Motiunea de cenzura intitulata ''guvernul dancila trebuie demis! După ce guvernul dăncilă a căzut, indicii bursieri au deschis în creștere.

Astăzi, 10 octombrie, programat votul moţiunii de cenzură a opoziţiei împotriva guvernului dăncilă.

Motiunea de cenzura la adresa guvernului viorica dancila a fost adoptata de parlament. Pnl, pro romania, alde, usr si udmr au reusit sa adune un numar 238 de voturi impotriva cabinetului. Interimar, până un nou executiv va fi instalat în funcție.

Pnl, pro romania, alde, usr si udmr au reusit sa adune un numar 238 de voturi impotriva cabinetului. 238 de voturi pentru motiune! Astăzi, 10 octombrie, programat votul moţiunii de cenzură a opoziţiei împotriva guvernului dăncilă.

Moţiunea De Cenzură A Trecut Guvernul Dăncilă A Căzut 238 De Parlamentari Au Votat Pentru Galerie 2 Antena 3
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/galerie/motiunea-de-cenzura-a-trecut-guvernul-dancila-a-fost-demis-238-de-parlamentari-au-votat-pentru-619020.html
Moțiunea de cenzură a trecut iar cabinetului dăncilă a căzut! Guvernul dancila a fost demis astazi in parlament in urma motiunii de cenzura initiate de partidele din opozitie si intitulata „ca să reconstruim românia, guvernul dăncilă trebuie demis de urgenţă!„. Diverse arhi 10 octombrie 2019, 02:34 91 comentarii.

Moțiunea de cenzură împotriva guvernului dăncilă a fost adoptată cu 238 de voturi.

Moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi pentru. Diverse arhi 10 octombrie 2019, 02:34 91 comentarii. Trebuie ca ei să aibă ocazia să demonstreze oamenilor că programul cu care vor veni este mai bun decât cel al actualului guvern', a declarat dumitru buzatu.

Victor ponta a promis posturi de miniștri. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului dăncilă a fost adoptată în plenul reunit al camerei deputaţilor şi al senatului cu 238 votui „pentru. Semnată de 237 de parlamentari, a fost votată astăzi în parlament.asta înseamnă, oficial, în urma celor 238 de voturi, că guvernul psd, condus de viorica dăncilă a fost înlăturat.

Analiză Zf Căderea Guvernului Dăncilă Inaugurează O Perioadă De Instabilitate Politică Pentru Că Pnl Desi A Castigat Moţiunea Nu Are Nicio Putere Fără Ponta Si Tăriceanu Orice Guvern Al Opoziţiei Va Fi
vizitati articolul complet aici : https://www.zf.ro/eveniment/analiza-zf-caderea-guvernului-dancila-inaugureaza-perioada-instabilitate-politica-pnl-castigat-motiunea-nicio-putere-ponta-tariceanu-guvern-opozitiei-fel-slab-cazul-ramane-putere-pana-alegerile-18451734
Moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi pentru. Viorica dăncilă a declarat, joi, că moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului a trecut în parlament, pentru că psd a fost trădat de foștii colegi de coaliție, dar și de parlamentari psd, după. Guvernul dăncilă a fost demis.

Moțiunea de cenzură a trecut.

După ce guvernul dăncilă a căzut, indicii bursieri au deschis în creștere. Moțiunea de cenzură inițiată de pnl și susținută de parlamentarii din opoziție a fost adoptată în parlament. Opozitia a avut 200 din cele 233 de voturi necesare.

Posting Komentar untuk "Guvernul Dancila A Cazut"