Placinta Cu Branza Si Marar Ardeleneasca
Placinta Cu Branza Si Marar Ardeleneasca
0 ratings0% found this document useful (0 votes). 1 pachet foi de placinta (dezghetate), 200 g cascaval, 200 g branza sarata, 3 oua, 100 ml lapte, 1 legatura marar, 5 linguri ulei de masline, susan alb si negru, pentru presarat.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Apoi, pe masa unsa cu ulei, am inceput confectionarea lor, adica am intins aluatul cu miinile pline de ulei, am pus umplutura , am pliat aluatul si am desi poate parea ca se lucreaza cu mult ulei, vreau sa spun ca pentru 16 placinte folosesc doar 150 ml de ulei, nu mai mult dar il tot intind pe masa si pe. Pentru început dăm drumul la cuptor la 180 de grade, apoi ungem tava cu puțin unt pe fund și pe laterale așezăm prima foie în tava (vezi foto în comentarii pas cu pas), peste ea presărăm cam două linguri cu vârf de gris apoi speram ca va placut reteta de placinta cu branza ceapa si marar. Se adauga peste foi umplutura de branza si se acopera cu restul de foi de placinta.
In nordul transilvaniei, in tinutul codrului, se numesc placinte codrenesti.
In tigaie musai sa avem uleiul bine incins si. Folosește glovo și îți vom livra comanda acasă, rapid și ușor. Se face imediat si e tare gustoasa.
In tigaie musai sa avem uleiul bine incins si. Din faina, drojdie, sare si apa, se framanta o coca de paine care se pune la dospit cca 1 ora. Traditie si globalizare, placinta in foi cu branza sarata si marar!
Se adauga peste foi umplutura de branza si se acopera cu restul de foi de placinta.
Se faramiteaza branza cu furculita si se amesteca cu cozile de ceapa verde taiate marunt impreuna cu mararul. Umplutura o puteti alege dumneavoastra, daca nu va place, puteti sa nu puneti marar si ceapa, la mine in familie le pregatim. Apoi, pe masa unsa cu ulei, am inceput confectionarea lor, adica am intins aluatul cu miinile pline de ulei, am pus umplutura , am pliat aluatul si am desi poate parea ca se lucreaza cu mult ulei, vreau sa spun ca pentru 16 placinte folosesc doar 150 ml de ulei, nu mai mult dar il tot intind pe masa si pe.
Ideal este sa se foloseasca o branza putin sarata de oaie sau capra, dar merge si telemea de vaca. 300 g branza de vaci (traditii de beclean), 2 linguri smanatana, marar proaspat tocat. Amestecati branza, mararul, ouale si smantana.
Traditie si globalizare, placinta in foi cu branza sarata si marar!
Placinte ardelenesti cu brinza sarata, brinza dulce, varza si mere. Se da pe razatoare sau se sfarama branza cu mana, se adauga mararul si coditele de ceapa verde, taiate marunt si piperul proaspat macinat. Intre timp se prepara umplutura.
Aceasta este o placinta sarata cu mult marar proaspat placinta cu branza si marar. Umplutura 300gr branza de oi 1/2 legatura marar.
Posting Komentar untuk "Placinta Cu Branza Si Marar Ardeleneasca"