Tocanita De Pui Cu Ciuperci
Tocanita De Pui Cu Ciuperci
Reteta de tocanita de pui, unii ii spun ciulama, este foarte simpla, o data preparata o sa o tineti minte toata viata pentru ca nu e ceva spectaculos doar super gustos! Eu si tatal meu o preferam simpla, cu mamaliguta fierbinte alaturi, dar fratele meu o manca intotdeauna cu o bucata de carne de porc la gratar, plus.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
200 ml suc de rosii. Mod de preparare pieptul de pui se portioneaza. Cred ca nimeni nu prea mai are chef de gatit zilele astea.
Cred ca nimeni nu prea mai are chef de gatit zilele astea. Amestecati rapid pana sosul se ingroasa, iar daca sosul e cam gros adaugati incet. Tocanita de ciuperci cu pui se prepara la fel de simplu ca oricare alta reteta de tocanita, adica tocam toate ingredientele si le calim pana cand se elimina mare parte din apa lasata.
4 pulpe inferioare 4 aripi 1 caserola de ciuperci (500 g) 1 legatura de usturoi verde 1 legatura de ceapa verde 1 ceapa mare 1 cana de suc de rosii 1 lingura pasta de tomate foi de dafin 1 lingura faina sare piper 1 adei rosu 1.
Tocanita de ciuperci cu carne de pui. 4 pulpe inferioare 4 aripi 1 caserola de ciuperci (500 g) 1 legatura de usturoi verde 1 legatura de ceapa verde 1 ceapa mare 1 cana de suc de rosii 1 lingura pasta de tomate foi de dafin 1 lingura faina sare piper 1 adei rosu 1. Eu si tatal meu o preferam simpla, cu mamaliguta fierbinte alaturi, dar fratele meu o manca intotdeauna cu o bucata de carne de porc la gratar, plus.
Scoatem pulpele si adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat feliute.cand ceapa se inmoaie, adaugam ciupercile curatate,spalate si taiate feliute. Nu zic ca nu iese si din ciuperci la conserva insa acum se gasesc mereu caserole cu ciuperci in mararul merge tare bine cu ciupercil! Tochitura de pui si curcan.
Cand pipotele sunt fierte le scoatem optional puteti ingrosa sosul cu un rantas facut din o lingura de faina pe care o desfacem in apa rece. Inlaturam spuma care se formeaza curatam si spalam legumele. Mod de preparare tocanita de ciuperci va avea un gust excelent daca o combinam cu piept de pui.
1 lingurita boia de ardei dulce.
Nu puneti sarea de la bun inceput pt ca si asa ciupercile lasa foarte multa apa. Inlaturam spuma care se formeaza, apoi adaugam ardeiul, morcovul si o. Cei care nu se pot lipsi de carne, însă, pot să asocieze tocănița asta cu o o bucată de pui fript, de exemplu, va merge de minune.
Nu zic ca nu iese si din ciuperci la conserva insa acum se gasesc mereu caserole cu ciuperci in mararul merge tare bine cu ciupercil! Tocanita cu ciuperci, carne de pui si inca vreo patru ingrediente la fel de banale. Friptura de pui la ceaun cu tocanita de ciuperci si smantana.
Cand pipotele sunt fierte le scoatem optional puteti ingrosa sosul cu un rantas facut din o lingura de faina pe care o desfacem in apa rece. Tocanita de ciuperci este foarte gustoasa cand este gatita din ciuperci proaspete. Inlaturam spuma care se formeaza curatam si spalam legumele.
Mod de preparare pieptul de pui se portioneaza.
1 pui (carne de pui, copane de pui, aripi de pui). Tocanita de ciuperci e preferata mea atunci cand vine vorba de ciuperci de padure: Tochitura de pui si curcan.
Posting Komentar untuk "Tocanita De Pui Cu Ciuperci"