Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Camera De Camin De Inchiriat Iasi

Camera De Camin De Inchiriat Iasi

See more ideas about camera de cămin, cameră, aranjarea biroului. Camera camin garsoniera 2 camere 3 camere 4 camere.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Camera de camin modificata in garsoniera, suprafata 17mp., are baie cu cada si geam de aerisire si mini bucatarie, gresie, faianta, tamplarie exterioara termopan, usa metalica la intrare. Cheltuielile de intretinere, apa, salubris, cablu tv, sunt incluse in pretul chiriei. Explorează 25 anunțuri pentru camera camin iasi inchiriere la cele mai bune prețuri.

Camere Camin Imobiliare In Iasi Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/iasi-judet/q-camere-camin/
Cameră cămin de închiriat, 19 mp, bularga. Iasi (livresc iasii, respectiv targu' iesilor) este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume verificati atent masina de inchiriat si, daca vi se pare ca ceva nu este in regula, instiintati imediat reprezentantii firmei de rent a car. De camin garsoniera 1 camera 2 camere 3 camere 4 camere 5 camere +.

Camera de camin 18mp, pe mijloc, izolata termic, usa metalica, geam termopan, parchet laminat.

Pretul de inchiriere este de 120 de euro/ luna. Toate utilaje se inchiriaza in iasi, plus 80 km, cu operator propriu. Managementul companiei mentine in timp aceleasi repere de business si valori de conduita alaturi de o echipa cu care lucreaza impreuna inca de la.

Inchiriez camera camin in bularga, strada vladiceni. Durata program per zi este de 10 ore. Camere de inchiriat in iasi, in regim de hostel.

Camere Camin Imobiliare In Iasi Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/iasi-judet/q-camere-camin/
Camera camin garsoniera 2 camere 3 camere 4 camere. Apartament nou de inchiriat o camera garsoniera popas pacurari. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de camere de camin in iasi.

Si vizionare accent imobiliare iasi tel 0743.

Camera camin de 18mp, etaj 3 4, bloc deosebit, scara curata, interior simplu, usa metalica. Camera de camin de vanzare nicolina, iasi, etaj 3/4, 16mp utili, constructie inainte de 1980,termoficare, structura placi. Vezi ofertele de camere de camin inchirieri in iasi.

De inchiriat apartament, o camera, camin, 14 mp, nicolina. Si vizionare accent imobiliare iasi tel 0743. Va propunem spre inchiriere o camera de camin in bularga.

S05201r Vanzare Camera De Camin 17mp In Bularga 14 500 Comision Zero Imobiliaredm
vizitati articolul complet aici : https://imobiliaredm.ro/s05201r-vanzare-bularga-1xke/
Apartament nou de inchiriat o camera garsoniera popas pacurari. Camera de camin cu bucatarie separata, usa metalica, geam pvc, strada mihai sturza. Baia și dușul sunt la comun, accesul se face cu cheie.

Fizica camera camin cu duș, dedeman, mini garsoniera chirie.

Camera de camin 18mp, pe mijloc, izolata termic, usa metalica, geam termopan, parchet laminat. Oferim spre cazare camere mobilate, avand 2, 3 sau 4 paturi, si dotate cu baie proprie in camera, sau camere cu un numar mai mare de paturi (pana la 6 paturi/camera) cu baie si spatiu sanitar la comun, pe fiecare etaj. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 102 eur.

Posting Komentar untuk "Camera De Camin De Inchiriat Iasi"